Acties

BOVAG Winter Was Weken

Was bij One2Wash Zaandam en win een auto naar keuze!

Iedereen die in januari z’n auto wast bij One2Wash ontvangt in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Daarmee maakt elke klant kans op een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro of een van de andere prijzen. De kanskaart vertegenwoordigt sowieso al 50 procent korting op een dagje uit.

Meedoen aan deze spraakmakende actie is heel simpel, want met de unieke code op de kanskaart kan deelname via internet automatisch worden geactiveerd. De winnaar van de hoofdprijs mag met de cheque van 10.000 euro zelf een nieuwe of gebruikte auto (met BOVAG Garantie uiteraard) uitzoeken op de website viaBOVAG.nl.

Ook in de winter wassen

Het is van groot belang waarom je juist nu de auto regelmatig te wassen: “In de winter liggen de wegen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto’s allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera’s, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe. En de komende weken levert het tijdens de BOVAG WinterWasWeken bij ons bedrijf ook nog een mooi extraatje op voor iedereen.”

Vul de actiecode in via www.winterwasweken.nl en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van 1 van de mooie prijzen! Deze actie loopt tot 10 februari.